TOIMITUS EHDOT

Toimitus

Toimitusaika on 1-4 arkipäivää jos ei muuta ilmoiteta. Tilaus vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella kuin tilaus on käsitelty. Schenker tai Posti tuo tilauksen perille asti. Jos meillä ei ole sillä hetkellä varastossa  tuotetta, Ilmoitamme aina sähköpostitse tai puhelimitse milloin arvioitu toimitusaika on.

Me toimitamme ainoastaan tuotteita Suomeen. Toimituskuluihin ei sisälly rahti normaalin posti- ja jakelu alueiden ulkopuolelle esim. saaristoon. Tuotteen voi myös noutaa Ekerin toimipisteestä Kolpista

Asiakkaan vastuulla on, vastaanottaa tuote/tuotteet ja tarkistaa kunto ja määrä. Jos tuote on vastaanotettaessa viallinen, kirjataan se rahtikirjaan ja vastaanottaja on välittömästi yhteydessä Ab Ekeri Oy.

Mikäli emme pysty jostakin syystä toimittamaan tuotetta, palautamme maksetun summan tilille. 

Toimituskustannus  muodostuu tuotteen painon mukaan 0-0,25kg = 8€, 0,25-3kg = 15€, 3-35kg = 20€, 35-100kg = 65€  Yli 100kg lähetyksestä veloitetaan todellinen rahtikulu. Yli 2 m profiilit käsitellään erikseen ja veloitetaan todelliset rahtikulut.

 

Arkipäivänä, ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

 

MAKSU

Maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkossa on mahdollista maksaa seuravilla pankeilla:

 Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, Omasp, Aktia, Ålandsbanken, S-Pankki, Danske Bank, Handelsbanken, POP Pankki

Luottokorteilla: Visa, Mastercard, American express.

Maksutapana käy myös Mobilepay.

Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n  verkkosivujen kautta.

Paytrail Oyj
Y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

Laskutus

Voimme laskuttaa sopimuksen tehneitä asiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia erikseen olemalla yhteydessä varaosamyyjiimme. Ekerillä on oikeus muuttaa maksutapa ennakkomaksuksi jos tilaajalla on puuttelliset yhteystiedot tai luottohäiriö. Näinä tapauksina ilmoitamme aina asiakkaalle asiasta.

TAKUU JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteella on täysi takuu. Viallinen tuote korvataan uudella tuotteella. Takuu koskee ainoastaan materiaali- ja valmistusvirheitä. Tuotteella on kahden viikon palautusoikeus, laskettuna ostopäivästä. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Takuu asioiden hoito

Jos tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirheitä, pyydämme ottamaan yhteyttä Ab Ekeri Oy 8 päivän sisällä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Ehtona on että viallinen tuote palautetaan Ab Ekeri Oy:lle jota voimme tarkastaa tuotteen tai lähettää sen eteenpäin. Liitteksi yhteystiedot nimi ,osoite, puhelinnumero ja asiakas numero ,kopio laskusta/kuitista ja syy palautuksen niin tarkasti kuin mahdollista.

Palautusosoite

Osoite on:

AB EKERI OY

SVARSFÖRSÄNDELSE/VASTAUSLÄHETYS

AVTALSKOD/TUNNUS 5008592

 

FIN-00003 VASTAUSLÄHETYS

FINLAND

 

MUUTOKSET

Palvelun tarjoajalla on oikeus tehdä muutoksia Palveluun ja muuttaa tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja.